пʼятниця, 28 жовтня 2011 10:55

На львівських студентах перевірили міцність стадіону до Євро-2012
12

Фото: arena.lviv.ua

26-27 жовтня стадіон "Арена Львів" перевіряли на міцність студенти львівських вищих навчальних закладів. Близько двох тисяч молодих людей завезли на стадіон.

"З кожного інституту взяли по 50 чоловік, відпросили з пар, - розповіла Gazeta.ua студентка університету "Львівська політехніка" Ірина. – До стадіону відвезли на автобусах. Біля входу була велика черга – всіх обшукували. Хлопців оглядали хлопці, дівчат дівчата. Усіх розсадили на трьох секторах нижнього ярусу.

Дядько з рупором привітав нас на новому стадіоні. Попросив пострибати, потім пускати хвилю, кричати, залізти на стільці. За півгодини нас відпустили. Наступного дня декому дали квитки на відкриття."

Стадіон досі виглядає недобудованим.

"У віп-ложі навіть не були встановлені всі крісла, - каже Ірина. – Під'їздів нормальних немає, парковка взагалі неготова. Я тільки потім подумала, а що було б, якби стадіон завалився разом з нами?"

Стадіон "Арена Львів" урочисто відкриють завтра. Влітку наступного року він буде приймати три матчі чемпіонату Європи з футболу.

Зараз ви читаєте новину «На львівських студентах перевірили міцність стадіону до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути