неділя, 02 вересня 2012 12:26

У Вінниці нічним покупцям у купальниках обіцяли подарунки
13

Фото: Фото: Вікторія Марценюк

У ніч із 1 на 2 вересня у Вінницькому торговому центрі "Магігранд" із 22 до 1 години тривав нічний розпродаж "Ніч шалених знижок: закриття пляжного сезону".

Магазини, що знаходяться у торговому центрі продавали товари зі знижками 10-50%. Відвідувачам, які прийшли у купальниках давали подарунки.

"Вибирала вбрання для цієї ночі два дні, дали подарунок – пляшку пива, - каже вінничанка 50-річна Олена. На площі перед входом позує для фотокамер, прийшла в білому закритому купальнику і в туфлях на підборах. – Хай усі дивляться, мені немає чого соромитись".

"Мусила взяти чоловіка, бо ж ніч, боюсь потім сама додому йти. Удень придивилась туфлі, зараз із 30% знижкою купила за 830 гривень", - виходить із магазину взуття і показує пакунки із червоними, замшевими на високих підборах туфлями 29-річна Ольга Лисичук із Вінниці.

Фотографуватися відмовляється, каже, що через недосипання погано виглядає. Позаду, склавши руки перед собою, і з суворим виразом обличчя йде чоловік Олег і додає:

"Оце придумали вночі, так тільки, аби чоловіків жінки мучили!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чотири тисячі киян пішли за покупками вночі

"Купила кислородний коктейль стаканчик за 10 гривень, написано натуральний і корисний. А вляли соку магазинного з пакета і піни зробили повний стакан. Ні знижки на нього немає, ні напитися нема чого, сьорбаю пінку", - йде по коридору, розмовляючи з подругою 46-річна Антоніна Слободянюк із Вінниці.

На нічний  шопінг прийшло понад тисячу вінничан. У розпродажах взяли участь 600 людей. Найбільше купували одяг та взуття. На них діяла знижка від 30 до 50 відсотків.

"За три години шопінгу зробили касу, як за п'ять звичайних днів, - розповідає продавець магазину одягу 33-річна Наталя Шевчук. – Найбільше купували осінні куртки та джинси".

"До мене навіть ніхто й не зайшов, - розводить руками Людмила Мостова, 37-років, із Вінниці. Продає посуд. – Сьогодні взагалі мало людей прийшло".

Розважали відвідувачів латинськими ритмами від гостей із Києва "AjiacoSon" та майстер-класами із сальси та румби від Дімаса СальсаМафія. Танцювали всі бажаючі. Серед відвідувачів, які придбали товару на суму більше 100 гривень розіграли призи надані магазинами торгового центру.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці нічним покупцям у купальниках обіцяли подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути