пʼятниця, 30 липня 2021 13:03

Робота в Польщі: українців без вищої освіти кличуть на заробітки за 70 тис. на місяць

У Польщі побільшало вакансій для заробітчан з України. Для працівників без вищої освіти пропонують 30 тис. грн зарплати на місяць. Про це йдеться на порталі пошуку роботи rabota.ua.

Автор: Олена ЛУЦЕНКО
  Різноробочим пропонують від 34 до 40 тис. грн на місяць
Різноробочим пропонують від 34 до 40 тис. грн на місяць

Електрик може заробити в Польщі від 50 до 70 тис. грн на місяць, пише OBOZREVATEL.

"Компанія забезпечує сприятливі умови й професійну роботу. Робітникам надають навчання, робочий одяг, проїзд до місця роботи, щотижневі аванси", - написано в одному з оголошень.

Різноробочим пропонують від 34 до 40 тис. грн на місяць. На роботу беруть чоловіків і жінок до 45 років. Кваліфікації не вимагають, обіцяють навчання, житло і безплатний проїзд на роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна стала лідером із трудової міграції в Європі – міністр

Пакувальник на склад інтернет-магазину може заробляти 30,6–35,8 тис. грн. Обов'язкова умова для працевлаштування – наявність робочої візи Д05А.

Учителі з України літню відпустку витрачають на заробітки за кордоном. Цього року в Польщі педагогів побільшало на 15% у порівнянні з минулим роком. Про це повідомляє польське агентство із працевлаштування Gremi Personal.

За три місяці шкільних канікул в Польщі вчитель може заробити €1800 - €2500. Цього їм вистачає на життя впродовж року. Педагоги працюють на складах, у магазинах, на м'ясокомбінатах і заводах із перероблювання риби.

Зараз ви читаєте новину «Робота в Польщі: українців без вищої освіти кличуть на заробітки за 70 тис. на місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути