понеділок, 15 січня 2018 11:55

Першопроходець блокчейн криптофорекс індустрії не стартує менш ніж через місяць

Як стало відомо з джерел в команді першого в світі блокчейн форекс-брокера, запуск блокчейн брокера призначений на кінець січня 2018 року.

 

Таким чином, менш ніж через місяць в індустрії форекса з'явиться перший гравець, який працює повністю на технології блокчейн. Творцем і ідеологом брокера є велика європейська банківська група, що має намір випустити власну криптовалюту як розрахункову одиницю всередині самого брокера, яка отримає 100-відсоткове забезпечення від емітента. Механізм роботи брокера на блокчейні і форексі на смарт-контрактах побудовано так, щоб забезпечувати повну прозорість і автоматично гарантувати виконання зобов'язань учасників угод, що укладаються. Клієнтам представлять нову криптовалюту, познайомлять з унікальною блокчейн технологією, розробленою материнським банком спеціально для свого брокера. Після чого, протягом 2-х тижнів у всіх бажаючих буде можливість попрацювати з брокером безкоштовно, тобто в демо-режимі випробувати висновок смарт-контрактів, торгівлю та інвестування. Весь цей час і після фахівці блокчейн брокера розраховують отримати максимальний фідбек від потенційних клієнтів у вигляді відгуків і пропозицій з тих чи інших аспектів функціонування форекса на блокчейні. Все це буде абсолютно безкоштовно і буде доступно всім бажаючим.

Згідно заяв акціонерів проекту, очікується, що нова компанія стане кращим в своєму роді банківським брокером, що надає повний спектр послуг в криптовалютній, блокчейн і форекс сфері. Компанія буде працювати за трьома основними напрямками: торгівля, інвестиції та управління активами.

Попередження: форекс-брокерська компанія PrivateFX стала неплатоспроможною.

Зараз ви читаєте новину «Першопроходець блокчейн криптофорекс індустрії не стартує менш ніж через місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути