неділя, 24 травня 2020 11:15

На кону важливі рішення: екснардеп розповів про підготовку кампанії з дискредитації Геруса

Проти голови комітету Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу Андрія Геруса готують масштабну кампанію з дискредитації, для цього в його рідній населений пункт була відправлена група провокаторів.

Про це у себе на каналі в Telegram розповів колишній народний депутат Сергій Лещенко.

Він розповів про провокації під будинком Геруса і назвав імена причетних осіб.

"На цьому тижні в село, де проживають батьки Геруса, навідалися невідомі на автомобілі, які за гроші збирали інформацію про депутата, побували в його школі. Під житловим комплексом в Голосіївському районі Києва, де проживає Герус, проводить моно-мітинги відомий провокатор Всеволод Філімоненко, який раніше був помічений в нападках на главу НАБУ Артема Ситника і спровокував кримінальну справу проти антикорупційного активіста Віталія Шабуніна", - пише він.

 

Як стверджує Лещенко, причиною провокацій є професійна діяльність глави комітету парламенту з питань ПЕК і його боротьба з монополіями в українській енергетиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комітет Геруса підтримав антикризовий енергетичний план уряду

"Герус відомий своєю активною позицією щодо обмеження монополії Ріната Ахметова. З огляду на попередні випади, які складалися в підготовці і демонстрації чорного піару проти Геруса на телебаченні, про замовників кампанії можемо теж здогадуватися... На кону важливі рішення, як зупинка атомних блоків і збереження надприбутків в зеленій енергетиці. Олігархам важливо сформувати коло лояльних до себе чиновників і дискредитувати Геруса", - зазначив колишній депутат і журналіст.

Комітет з питань промисловості та інфраструктури Союзу українських підприємців (СУП) закликав уряд врегулювати ситуацію з неринковими підходами щодо ціноутворення електроенергії. Про це йдеться в заяві Комітету СУП, передає БізнесЦензор.

Зараз ви читаєте новину «На кону важливі рішення: екснардеп розповів про підготовку кампанії з дискредитації Геруса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути