Ексклюзиви
вівторок, 23 жовтня 2012 17:18

На чому можна зекономити, організовуючи весілля. Поради тамади

На чому можна зекономити, організовуючи весілля. Поради тамади
Зараз весілля коштує в середньому 50-60 тисяч гривень. Фото: manyunya.com

Нині молодята витрачають на весілля в середньому 50-60 тис. грн. Витрати можна зменшити, якщо відмовитись від непотрібних послуг.

Так вважає столичний тамада Віталій.

"Зараз весілля коштує в середньому 50-60 тисяч гривень. Молодятам, які звертаються у весільну агенцію, будуть пропонувати купу зовсім непотрібних послуг. Якщо від них відмовитися, можна суттєво зекономити", - сказав він.

Віталій радиться відмовитися на весіллі від китайських ліхтариків і феєрверків.

"Ціни на феєрверк тривалістю 3 хвилини починаються від 10 тисяч гривень. Але їхній запуск не завжди закінчується добре. Якось був на весілля в ресторані на Обухівській трасі. Коли вже добре випили, пішли запускати феєрверк. Хтось із гостей його під час установки зачепив ногою. Після першого залпу він почав крутитися. Феєрверк стріляв по людях і машинах, які проїздили по трасі. Старший боярин вирішив його прикрутити. В результаті його забрали в лікарні із страшними опіками рук. На цьому весілля закінчилося", - наголосив тамада.

"Часто молодим у весільній агенції пропонують до ЗАГСу чи до ресторану приїхати на конях. Кажуть: "Тоді ваше весілля запам'ятається на все життя не лише вам, а й вашим гостям". На це краще не вестися. Якось небагаті молоді з Українки замовили весільну бричку. За двогодинну оренду віддали 850 доларів. Потім грошей не лишилося на частування для гостей. На столі були тільки бутерброди і дешева горілка. Гостям весілля точно запам'яталося", - додав Віталій.

Він також порадив не гуляти весілля в ресторанах з кількома залами.

"Місяць тому був свідком, як в одному дорогому ресторані одночасно справляли два весілля. На кожне запросили по 60 людей. Багато гостей вперше бачили молодих і йшли не в той зал. Вже наприкінці розговорився з одним чоловіком. Він розказував: "А ми з жінкою спочатку зайшли на чуже весілля. Подарували молодим квіти і гроші, сіли за стіл. Вже під час третього тосту хтось сказав: "А тепер вип'ємо за наших молодих - Петра і Тетяну". Ми з дружиною переглянулися: "Так наших звати Діма і Свєта". Дружина послала забрати гроші і букет. Я почервонів як рак, але все зробив. За хвилину вже вітали наших молодих. А вони все дивувалися: "Де ви так довго були?" - розповів Віталій.

Зараз ви читаєте новину «На чому можна зекономити, організовуючи весілля. Поради тамади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути