понеділок, 22 жовтня 2012 10:20

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл зіграли весілля в Італії

Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл зіграли весілля в Італії
Церемонія пройшла чудово Фото: filmpro.ru

Популярний співак Джастін Тімберлейк і актриса Джесіка Біл зіграли весілля на півдні Італії. За їхніми словами, церемонія пройшла чудово.

"Приголомшливо бути одруженими. Це здорово, коли тебе оточують друзі та родичі", - розповіли молодята. Офіційні представники молодят підтвердили інформацію про весілля.

Тімберлейк і Біл, які зустрічаються більше п'яти років, оголосили про заручини на початку цього року. Джастін зробив пропозицію своїй коханій жінці під час романтичного різдвяного відпочинку у Вайомінгу.

Однак у стосунках у пари не завжди було все гладко. У березні минулого року вони розійшлись. Молоді говорили, що залишилися друзями, поважають і люблять один одного, але більше не зустрічаються. Однак Джастін і Джессіка відновили свої стосунки вже в липні 2011 року - у вихідні на День незалежності.

До зустрічі з Білл у Тімберлейка були романи зі співачкою Брітні Спірс і Актрисою Камерон Діас. Американський поп-співак, продюсер, танцюрист і актор, володар премії Emmy і шести Grammy прийшов до слави в якості одного з солістів бойз-бенду 'N Sync. Новоспечений чоловік, хоча і починав кар'єру як співак, зараз більше знімається в кіно. У вересні відбулася прем'єра нової картини з його участю "Кручений м'яч", де він зіграв разом з Клінтом Іствудом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти дізналися про одруження Джастіна Тімберлейка

Біл почала кар'єру в телесеріалі "Сьоме небо". Знялася більш ніж у 20 фільмах, серед них "Техаська різанина бензопилою", "Ілюзіоніст", "Пророк".

Зараз ви читаєте новину «Джастін Тімберлейк і Джессіка Біл зіграли весілля в Італії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути