пʼятниця, 03 серпня 2012 10:00

Джастін Тімберлейк не поспішає одружуватись з Джесікою Білль

Джастін Тімберлейк не поспішає одружуватись з Джесікою Білль
Актор не подобається батькам своєї коханої Фото: djy.ru

Минуло вже більше півроку відтоді, як Джастін Тімберлейк зробив пропозицію своїй коханій Джесіці Білль. Однак шанувальники пари ніяк не можуть дочекатися заповітного дня Х, коли голлівудські зірки нарешті зв'яжуть себе узами шлюбу.

Ще навесні майбутнє подружжя заявило, що призначили весілля на літо. Але поки що урочиста подія все ніяк не відбувається, не дивлячись на те, що церемонію планують зробити таємною, а присутнім на святі будуть тільки найближчі люди. Відомо, що Джессіка ще навіть не починала планувати своє майбутнє весілля. А на запитання журналістів відповідає розмито і невиразно.

"Мені подобається бути нареченою, це таке чудове почуття, я просто ним насолоджуюся, - намагається виправдатися Білль. - Коли ти наречена, це так романтично. Хочеться продовжити цей прекрасний момент. Зрештою, у нас попереду ще багато часу, поспіх в такій справі абсолютно ні до чого".

Вся ця неспішність наштовхує американські таблоїди на розмови про те, що це через Джастіна весілля досі не відбулося. Так, він в немилості у батьків Джесіки, які недолюблюють його за завданий біль їхній дочці. Та й стосунки їхні не були показовими: сварки, розставання, скандали. Ймовірно Тімберлейк ще не впевнений до кінця, чи хоче він пов'язати життя з Білль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джессіка Біль буде продавати власні пончики і булочки

А тим часом Джессіка Білль задумалася про кар'єру, але не творчу. Днями вона заявила, що планує відкрити власний ресторан. Найголовніше, що зможуть скуштувати гості - улюблені кекси і булочки актриси.

Зараз ви читаєте новину «Джастін Тімберлейк не поспішає одружуватись з Джесікою Білль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути