Ексклюзиви
понеділок, 22 жовтня 2012 12:04

Роман Забзалюк влаштував дочці дуже скромне весілля
19

Один з лідерів Об'єднаної опозиції в Миколаєві і герой касетного скандалу з депутатськими "тушками", народний депутат Роман Забзалюк віддав свою єдину дочку заміж за музиканта.

Фотографії з весілля і медового місяця дочка відомого політика Євгенія Забзалюк (Іванова) розмістила на своїй сторінці в соціальних мережах.

Весілля проходило в місті Миколаєві в ресторані "Старогорода" в серпні, після чого молодята вирушили в невелику подорож до Хорватії.

Євгенія - єдина дочка народного депутата. Відомостей про сім'ю опозиціонера дуже мало, тому що Роман Забзалюк скрізь значиться як неодружений. При цьому, Роман Омелянович розповів в коментарі NikLife, що через передвиборчу кампанію він побоюється давати розголос про весілля дочки, щоб молодої сім'ї не торкнулися репресії з боку правлячого режиму. А сама урочистість проходила досить скромно і у вузькому колі близьких друзів і родичів.

Батько нареченої підвів дочку до імпровізованого вівтаря, а колишня дружина політика, мама Євгенії спекла коровай. Крім того, сюрпризом для гостей став грузинський народний танець "Картулі" у виконанні нареченого і нареченої.

Враховуючи той факт, що в цей час в місті Миколаєві перебував з візитом екс-глава фракції "БЮТ-Б" Іван Кириленко, йому також пощастило погуляти на весіллі доньки свого колеги по партії і парламенту.

Відомо, що Євгенія Забзалюк займає високу посаду на одному з великих підприємств Миколаївської області. А її чоловік Андрій Іванов, який більше відомий у музичних колах як "Ванич", з 17 років захоплюється і грає на барабанах і побував у декількох музичних проектах.

Після весілля молодята вирушили на відпочинок до Хорватії, де зупинилися в готелі Casa di Rose, розташованому в мальовничому місті Врсар на півострові Істрія.

Зараз ви читаєте новину «Роман Забзалюк влаштував дочці дуже скромне весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути