четвер, 15 березня 2012 08:59

Янукович почув кожного, а Королевська ще й захистить – Забзалюк

Янукович почув кожного, а Королевська ще й захистить – Забзалюк

Президент Віктор Янукович почує кожного, а колишня бютівка, лідер Української соціал-демократичної партії Наталія Королевська ще й захистить кожного.

Про це в ефірі 5 каналу заявив народний депутат від фракції "БЮТ-Батьківщина" Роман Забзалюк, коментуючи розповсюджену у Києві зовнішню рекламу своєї екс-колеги.

"По Фрейду один тут вже почув кожного, а зараз з'являється реклама: "Вона захистить кожного". Це все складується в одне гасло: "Він почув кожного, а вона ще й захистить кожного", - зауважив Забзалюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська зі своєю партією вийшла із КОДу: "Нам з керівництвом БЮТ не по дорозі"

Парламентарій запевнив, що його фракція має достатньо інформації із закритих і достовірних джерел про те, що Королевська безпосередньо співпрацює із Адміністрацією президента.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевську вигнали за співпрацю з Банковою - заява партії

"Рішення щодо її виключення із БЮТ приймалось колективно, у тому числі – на партійних обласних конференціях. В областях люди обурені зустрічами з її представниками, які пропонували членам "Батьківщини" переходити в  новоявлену стару політичну силу", - відзначив бютівець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська запевняє у своїй любові до Тимошенко, хоча її і вигнали з БЮТ

Крім того, за його словами, від самої Королевської неодноразово надходили пропозиції народним депутатам із фракції "БЮТ-Батьківщини" у ВР "щодо так званої співпраці".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожем'якін запевнив: ніхто проти Королевської провокацій не влаштовував

"Було б варто нагадати, що Королевська була відсутня на 70% засідань фракції, у неї було також 17 неадекватних голосувань, які йшли всупереч рішенню фракції", - наголосив Забзалюк.

 

Зараз ви читаєте новину «Янукович почув кожного, а Королевська ще й захистить – Забзалюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути