середа, 14 березня 2012 14:44

Королевська в наступному парламенті створить свою групу – політолог

Королевська в наступному парламенті створить свою групу – політолог

Лідер УСДП Наталія Королевська розраховує на самостійну політичну кар'єру.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Відбувся конфлікт, тому що Королевська претендувала на якусь владу в БЮТі, а їй цього не давали. Андрій Кожем'якін та Олександр Турчинов такого б не допустили, бо її аргументи про єдність були не дуже переконливі.  БЮТ від її виходу особливо нічого не втрачає. Звідти пішло стільки людей, що це виключення не так важливе. У "Батьківщини" електорат в центрі та на заході України, а Королевська орієнтована на Київ та Луганську область. Тому вони не перегукуються", - зауважив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Королевська зі своєю партією вийшла із КОДу: "Нам з керівництвом БЮТ не по дорозі"

За словами експерта, Королевська до парламентських виборів вже не встигне розкрутити свою партію. "Звичайно, якщо партія не буде використана як державний проект. Тому Королевська піде до парламенту по мажоритарці разом із п'ятьма-шістьма людьми в різних областях. Потім у Верховній Раді створюватиме свою групу, яка не буде в опозиції. Тому що туди можна не потрапити, якщо вона не дасть згоду на таємне співробітництво із Адміністрацією президента. Інакше завтра Білорусь відмовиться купувати її "Королівське морозиво", - зазначив Небоженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кожем'якін запевнив: ніхто проти Королевської провокацій не влаштовував

Коментуючи заяву лідера УСДП про те, що вона поважає екс-прем'єра Юлію Тимошенко, політолог наголосив: "Це не вимагає великих зусиль. Особливо знаходячись не в БЮТі. Половина Європи любить Тимошенко і нічого".

Зараз ви читаєте новину «Королевська в наступному парламенті створить свою групу – політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути