неділя, 31 серпня 2014 12:30

На оренді весільних арок дизайнер заробляє 3 тисяч гривень за вихідні
10

Справжня весільна арка для виїзної церемонії складається з важкої кованої металевої конструкції
Фото: надані Оксаною Крамар
Серед киян цього року найпопулярніші виїзні церемонії на березі Дніпра

Цього літа ще більшої популярності набули виїзні весільні церемонії. Якщо раніше серед наречених популярністю користувалися послуги дизайнерів, що оздоблюють бенкетні зали та весільні кортежі, то тепер замовників цікавлять весільні арки.

"Найдешевша весільна арка обійдеться у 2 тисячі гривень, - говорить дизайнер Оксана Крамар. – В ореду можна взяти за 300-500 гривень. Найдешевші – прикрашені штучними квітами. Якщо бажаєте живі квіти, оренда обійдеться у 700-800 гривень", - пояснює дизайнер.

За вихідні на оренді весільних арок дизайнер заробляє 2-3 тисячі гривень.

"Найпопулярніші арки у вигляді серця. За основу – метал чи дерево, його прикрашаємо квітами. Привожу і встановлюю конструкцію у день шлюбу за 2-3 години до церемонії, - розказує Крамар. – Для фотосесії також замовляють на прокат віночки, капелюшки, парасолі, 3-Д літери, з яких можна скласти імена молодят, слова "Любов" чи "Весілля". Раніше популярними були написи англійською, тепер все частіше просять українські букви. Навіть оформлення арок за останні два місяці на 8 весіллях було жовто-синє. Використовували відповідних кольорів квіти та фатін".

Якщо замовляють арку та декор, за доставку обладнання дизайнер грошей не бере.

"Усе перевожу на власному авто, - пояснює Оксана. – Менш популярними стали арки з повітряних кульок. Такі замовляють на відкриття магазину чи ресторану. На весілля треба щось витончене, ніжне, романтичне. Варіантів оформлення дуже багато. Показую молодятам зразки арок на фотографіях, ми обговорюємо місце проведення весілля, зважаємо на погодні умови у день шлюбу. Таку мить не повинні зіпсувати ні дощ, ні вітер. Дизайнер повинен враховувати усі деталі, щоб не підвести замовника".

У день має по 3-4 клієнта.

"Справжня весільна арка для виїзної церемонії складається з важкої кованої металевої конструкції, - говорить дизайнер. - Тоді вона точно не складеться навпіл при найменшому подиху вітру, як буває з легкими садовими арками, які продаються в будівельних магазинах і часто пропонуються в оренду в інтернеті як весільні".

На драпіровку використовує не менше 10 погонних метрів фатіну.

"Крім арки у прокат здаю столик, на якому будуть розписуватися молодята, і килим, яким вони крокуватимуть назустріч один одному, - каже Оксана. - Серед киян цього року найпопулярніші виїзні церемонії на березі Дніпра, у ресторанах та орендованих котеджах".

Зараз ви читаєте новину «На оренді весільних арок дизайнер заробляє 3 тисяч гривень за вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути