вівторок, 16 травня 2017 16:15

Митникам рекордно підвищили зарплати

Митникам рекордно підвищили зарплати
Співробітники митниці отримали підвищені зарплати до 14 140 грн.Фото:uainfo.org

Співробітники митниці отримали підвищені зарплати. Якщо раніше їх розмір у середньому становив 7 350 грн, то сьогодні - 14 140 грн, що на 6 790 грн більше. Таку зарплату вдалося отримати завдяки перевиконанню плану таможніх поставок у державний бюджет України.

Про це заявив виконуючий обов'язки голови Державної фіскальної служби Мирослав Продан, повідомляє прес-служба відомства.

"Нам вдалося збільшити заробітну плату митникам за рахунок експерименту, який передбачає відрахування 10 відсотків від перевиконання митних надходжень на розвиток інфраструктури митниць і збільшення заробітної плати їх працівників. Я вважаю це значним досягненням і сподіваюся, що за підтримки уряду такий експеримент ми зможемо поширити і на податковий напрямок", - сказав він журналістам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністр розповів, коли в Україні зросте мінімалка

Згідно з розпорядженням Кабінету міністрів від 22 березня 2017 року № 250-р, витрати на оплату праці посадових осіб митниць збільшили на 82,5 млн грн.

Загалом за результатами перевиконання надходжень митних платежів у січні 2017 року на 225,4 млн грн збільшили видатки на розвиток митниць та підвищення фонду заробітної плати митників.

У січні - квітні 2017 року до Державного бюджету перерахували 94,4 млрд грн митних платежів. Таким чином, митниці ГФС перевиконали заплановані показники за надходженнями на 11,1 млрд грн.

Зараз ви читаєте новину «Митникам рекордно підвищили зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути