пʼятниця, 17 серпня 2018 19:47

Кращі бізнесмени, економісти й політики будуть вирішувати подальший розвиток Європи

Кращі бізнесмени, економісти й політики будуть вирішувати подальший розвиток Європи
Цьогоріч на захід запрошено 4 000 учасників із країн Європи, Азії, США та Близького Сходу.Фото: forum-ekonomiczne.pl

4-6 вересня у польському місті Криниця-Здруй пройде XXVIII економічний форум, темою якого стане "Європа спільних цінностей або Європа спільних інтересів?".

Як нагадали організатори заходу, цей економічний форум, що став найбільшою конференцією в Центральній і Східній Європі, щороку відвідують понад чотирьох тисяч гостей.

Глави урядів і парламентів, міністри й парламентарі з країн нашого регіону, президенти найбі-льших компаній, експерти, представники світу науки, культури і медіа з більш ніж 60 країн об-міняються думками щодо поточної політичної, економічної та соціальної ситуації в світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Формулу "Роттердам+" скасують

"Я переконаний в тому, що такі зустрічі подібні зерна, кинутого в ґрунт, яке з часом приносить врожай. Я вірю, що результатом цього будуть краще розуміння, розвиток співробітництва, безліч нових спільних ініціатив і конкретних дій на різних рівнях і в різних площинах, які сприяють створенню благополучного майбутнього не лише для наших народів, але і для всього континен-ту. Чим більше таких місць, як Криниця, тим менше місця для конфліктів", вважає екс- прези-дент Польщі Олександр Кваснєвський.

На форумі обговорять і українські питання. Адже, майже 6 мільйонів українців працюють У Польщі і є важливою рушійною силою для Європи.

Цьогоріч на захід запрошено 4 000 учасників із країн Європи, Азії, США та Близького Сходу.

З 1991 року сюди приїжджають від 2 до 3 тис. учасників, насамперед з країн Центральної та Східної Європи. Після зміни державного ладу цю зустріч стали називати "польським Давосом", місцем, де іскрилися надії, де представлялися плани на майбутнє.

Зараз ви читаєте новину «Кращі бізнесмени, економісти й політики будуть вирішувати подальший розвиток Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути