субота, 23 березня 2019 16:47

Який розмір премій виписали посадовцям Укртрансгазу

Який розмір премій виписали посадовцям Укртрансгазу
Керівництво Укртрансгазу отримає премії. Фото:seminars.dtkt.ua

НАК "Нафтогаз України", який є єдиним акціонером Укртрансгазу, вирішив виплатити премії чотирьом членам правління товариства за підсумками роботи у 2018 році.

Таке рішення оприлюднили на сайті товариства, - пише "Економічна правда".

За досягнення цілей та ключових показників, згідно з документом, премію в 150% розрахункового річного доходу за 2018 рік отримає член правління, віце-президент з питань закупівель Андрій Хоменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Питання зняте": Коболєв перерахує всі зарплати і премії на благодійність

Хоменко був керівником "Укртрансгазу" з 3 травня 2018 року по 19 березня 2019 року. З 21 березня він очолив новостворений Дивізіон технічного забезпечення Нафтогазу. Його запропонували до оновленого складу правління НАК.

З 19 березня крісло керівника Укртрансгазу отримав інший член правління – Сергій Олексієнко, який також буде премійований за роботу у 2018 році. Розмір винагороди – 141% річного окладу.

Премію у розмірі 50% річного посадового окладу отримає член правління Кан Хюнчан відповідно до умов контракту, який з ним уклали.
Премію у розмірі 150% річного окладу виписали і члену правління Тетяні Федоровій.

При цьому інформації щодо преміювання Павела Станчака, якого обрали членом правління у листопаді 2017 року, а приступив до виконання обов'язків у лютому минулого року, у документі нема.

Укртрансгаз, 100% якого належить НАК "Нафтогаз України", експлуатує систему магістральних газопроводів і 12 підземних сховищ газу країни загальною ємністю 31 млрд куб м.

Юрій Вітренко, який до листопада минулого року був головним виконавчим директором НАК "Нафтогаз України", підозрює, що з 4 кварталу 2018 року продаж газу з газових сховищ ведеться в деяких випадках за корупційною схемою.

Зараз ви читаєте новину «Який розмір премій виписали посадовцям Укртрансгазу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути