четвер, 05 липня 2018 10:28

Хто отримав мільйонні премії за перемогу в Стокгольмі

Хто отримав мільйонні премії за перемогу в Стокгольмі
Премію отримали понад 40 співробітників НАК "Нафтогаз". Фото: Politeka

У НАК "Нафтогаз" відмовилися уточнити прізвища співробітників, які розділили премію понад $46 млн. Гроші виплатили за перемогу в Стокгольмському арбітражі в суперечці з Газпромом.

"Запитувана інформація належить до персональних даних і є конфіденційною", - заявили в департаменті з корпоративних комунікацій Нафтогазу, пишуть "Українські новини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У керівників Нафтогазу можуть відібрати мільйонні премії

Премію отримали понад 40 співробітників НАК "Нафтогаз".

"Цей перелік не обмежується топ-менеджментом компанії. Сума премії залежить від особистого внеску кожного працівника", - підсумували у компанії.

Наглядова рада НАК "Нафтогаз" прийняла рішення виплатити співробітникам компанії премії на рівні 1% від суми виграшу в арбітражі - $4,6 млрд. Це - $46,3 млн. Крім того, з цієї суми буде сплачений податок на доходи фізосіб та інші збори на суму понад $9 млн. Першу частину премій на суму $20,7 млн (541 млн грн) виплатили у травні 2018-го. Вона відповідає 1% від обсягу виграшу, вже визнаного у фінансовій звітності Нафтогазу за 2017 рік. Решту премії виплачуватимуть протягом 3 років виключно за умови успішного стягнення з Газпрому залишку виграшу - $2,6 млрд.

Голова правління Нафтогазу Андрій Коболєв та комерційний директор Юрій Вітренко отримали на двох $13,9 млн з $37 млн премії, передбаченої правлінню НАК за перемогу в Стокгольмському арбітражі.

Зараз ви читаєте новину «Хто отримав мільйонні премії за перемогу в Стокгольмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути