середа, 23 січня 2013 09:15

Форекс Тренд – кращий брокер світу для інвесторів Форекс за підсумками 2012

Форекс Тренд – кращий брокер світу для інвесторів Форекс за підсумками 2012

Протягом цілого року голосували інвестори та трейдери Форекс, а також досвідчені експерти-фінансисти за тих, хто, на їхню думку, заслуговує на право називатися кращим брокером світу. І ось за підсумками 2012 року кращі з кращих визначені, а їхні імена оприлюднені в рейтингах Академії Masterforex-V. Номінацій багато, власне, як і переможців. Але ми розповімо про кращого брокера Форекс для інвесторів, оскільки саме інвестування у валютний ринок сьогодні є найпопулярнішим, найприбутковішим та найнадійнішим способом вкладання коштів для мільйонів. Отже, кращим з кращих у цій ніші стала компанія Форекс Тренд.

Інвестори з різних сегментів суспільства, як скромні, так і крупні, розуміють, що правильний вибір брокера – один з основних складників успішного інвестування.

Компанія Форекс Тренд здійснила справжній прорив на ринку, зарекомендувавши себе як надійного, відкритого та достойного брокера, зацікавленого в успіху своїх клієнтів та здатного випередити навіть імениті компанії США та Європи.

Форекс Тренд за весь час своєї роботи не припиняв дивувати клієнтів та партнерів своїми інноваціями та унікальними продуктами. Вдала бізнес-модель та стратегія поведінки – запорука успіху та стабільної роботи цього брокера. Розробки спеціалістів компанії, які не рідко не мають аналогів, привернули не тільки увагу інвесторів та досвідчених трейдерів, але й заслужили їхню стовідсоткову абсолютну довіру. Стрімке нарощування потужностей подібно лавині накривало клієнтів компанії, дивуючи та вражаючи дедалі більш досконалими і унікальними фінансовими інструментами.

Спочатку пропонуючи звичайні ПАММ – рахунки, компанія поступово шліфувала свої продукти, позбавляючись вад, підвищуючи їхню надійність та прибутковість.

Саме так з'явилася технологія ПАММ 2.0, яка дозволяла розподілити ризики поміж інвесторами і самими управляючими, таким чином збільшивши ступінь збереження коштів та піднявши планку можливого заробітку.

Ефект вибухівки справив на валютному ринку і революційний продукт Форекс Тренд – Індекси ПАММ – рахунків. Завдяки Індексам інвестувати стало легше, простіше, комфортніше та вигідніше. Отримавши можливість вкласти гроші у готовий сформований інвестиційний портфель (Індекс), інвестори стали отримувати більше, практично звівши ризики до нуля.

Форекс Тренд – брокер, який на практиці підтвердив відомий афоризм "Нема меж у досконалості". Не встигли інвестори звикнути до нових комфортних умов інвестування, як їм запропонували нові можливості для підвищення гарантій збереження своїх коштів. Одними з перших Форекс Тренд запровадили страхування інвестицій у ПАММ-рахунки своїх управляючих. Крім того, інвестори отримали можливість мати додатковий прибуток, ставши інвестиційними консультантами та ділячись своїм досвідом.

Спортсмени зі світовим іменем, олімпійські чемпіони та зірки шоу-бізнесу, які є клієнтами Форекс Тренд, на власному досвіді довели, що гроші можуть і повинні працювати. А кращий, безпечний, високоприбутковий спосіб їхнього вкладання – це інвестиції у Форекс. Вони, як і сотні тисяч інших інвесторів, впевнені у своєму брокері та радіють його перемозі за підсумками 2012 року! Посівши почесне перше місце, Форекс Тренд залишив за плечима срібних і бронзових призерів – компанії Альпарі и FXOpen.

По матеріалам http://investbag.com/

Зараз ви читаєте новину «Форекс Тренд – кращий брокер світу для інвесторів Форекс за підсумками 2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути