понеділок, 12 червня 2017 21:10

Чого хочуть працівники від роботодавців - опитування

Чого хочуть працівники від роботодавців - опитування
Менше половини працівників працюють офіційно, хоча прагнуть цього. Фото:OGO.ua

65% українців очікують від роботодавців достойну заробітну плату. Близько половини вважають, що на роботі повинні надавати можливість для розвитку та кар'єрного зростання.

Про це йдеться в опитуванні міжнародного кадрового порталу hh.ua.

"Кожен четвертий хоче працювати офіційно. Отримувати офіційну заробітну плату, оплачуваний лікарняний та відпустку. Для п'ятої частини працівників бажаним є гнучкий графік роботи, можливість працювати віддалено. На думку українців, такий підхід до організації роботи з боку керівництва демонструє довіру до підлеглих", - говорять аналітики порталу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як знайти роботу тим, кому "за"

19% працівників претендують на право приймати стратегічні рішення в компанії. 14% українців хочуть аби роботодавець відзначив їхній вклад у розвиток компанії. 9% респондентів вважають, що керівництво повинно сформувати прозору та зрозумілу систему заохочення для працівників, опікуватися здоров'ям підлеглих.

8% українців хочуть, щоб їх робота знаходилася недалеко від дому, а 7% звертають увагу на популярність компанії.

"Опитування показало, що менше половини працівників працюють офіційно, хоча прагнуть цього. Третина працюють у гарному колективі, де панує довіра та повага. Четверта частина офісних працівників зауважують, що їхні компанії мають зручні офіси", - додають у hh.ua.

Найбільше вакансій у першому кварталі 2017 року було на виробництві, для бухгалтерів, в автомобільному бізнесі та на будівництві.

Зараз ви читаєте новину «Чого хочуть працівники від роботодавців - опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути