середа, 18 листопада 2015 09:50

Ціни на нафту зростають після вчорашнього обвалу

Ціни на нафту зростають після вчорашнього обвалу
Фото: ria.ru

У середу, 18 листопада, світові ціни на нафту зростають на даних Американського інституту нафти про зниження запасів сировини в США.

Як свідчать дані торгів, вранці вартість січневих ф'ючерсів на нафту марки Brent зросла на 0,53% - до 43,96 дол. за барель. Ціна грудневих ф'ючерсів на нафту WTI підвищувалася на 0,8%, до 41 дол. за барель, пише "Прайм".

Минулого тижня запаси нафти в США скоротилися на 482 тис. барелів, у той час як аналітики чекали зростання на 1,1 млн барелів. Ці дані зменшили побоювання щодо надлишку пропозиції сировини на ринку.

Аналогічних даних інвестори тепер чекають від Міненерго США. За прогнозами аналітиків, комерційні запаси нафти в США за тиждень, що завершився 13 листопада, зросли на 1,9 млн барелів після зростання на 4,2 млн барелів тижнем раніше.

При цьому аналітики прогнозують загальний надлишок пропозиції нафти на світовому ринку 2015 року від 0,7 до 2,5 млн барелів на день.

Нагадаємо, що у вівторок, 17 листопада, ціна нафти Brent опустилася до 43,73 дол.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту зростають після вчорашнього обвалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути