Ексклюзиви
середа, 15 червня 2011 09:31

Ціни на нафту продовжили повільне падіння

Ціни на нафту продовжили повільне падіння

Ціни на нафту падають у середу, вартість липневих контрактів на нафту марки WTI на нью-йоркській товарній біржі NYMEX знизилася на $ 0,44 (- 0,44%), до $ 98,93 за барель.

Міністри фінансів країн ЄС напередодні не змогли погодити план підтримки Греції та вирішили провести ще одне засідання з цього питання 19 червня.

Німеччина очолює групу країн, які наполягають на тому, що власники грецьких держоблігацій повинні взяти на себе частину збитків.

У той же час Європейський центральний банк і Франція вважають, що подібне рішення можуть розцінити як перший дефолт суверенного емітента в єврозоні.

Обсяг роздрібних продажів в США в травні скоротився на 0,2%.

За оцінкою Американського інституту нафти (API), запаси нафти в США скоротилися минулого тижня на 3,01 млн барелів - до 363 млн барелів. Разом з тим, запаси бензину збільшилися на 1,13 млн барелів - до 213,5 млн барелів.

Вартість липневого контракту на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures виросла на $ 0,34 (+ 0,28%) - до $ 120,5 за барель. Більш активно торгований серпневий контракт напередодні подорожчав на $ 0,93 (+ 0,79%), до $ 119,35 за барель. Проте в середу вранці цей контракт коштував $ 119,13, що на $ 0,22 (- 0,18%) нижче рівня у вівторок. Торги липневими контрактами на нафту Brent завершують у середу.

Зараз ви читаєте новину «Ціни на нафту продовжили повільне падіння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути