середа, 17 липня 2013 14:28

Бізнес на повітряних кульках приносить 140 гривень на день
7

Фото: Фото: Володимир Мукан

Вздовж столичного проспекту Перемоги повітряні кульки та композиції з них продають щонайменше у семи точках. Найприбутковіші - у людних місцях. Там за будній день продавці зароблять 120-140 грн. Продають звичайні повітряні кульки та композиції із них.

"При правильному розподілі праці та грамотному відбору замовників на повітряних кулях і композиціях неважко заробити й 500 гривень на день. Головне, орієнтуватися не лише на дітей та перехожих на вулиці, а на весільні агентства, фірми, що організовують свята, - каже Олександр Задніпровський із студії аеродизайну в Києві. Він проводить щотижня курси із аеродизайну - навчає робити букети та фігури із повітряних куль. - На наших курсах можна навчитися працювати із кульками за два тижні, у наступні два тижні я навчаю просувати свої послуги".

Тим, хто вже навчився робити фігури та букети із куль, Задніпровський радить замовити свій інтернет-сайт. Пропонувати свої послуги на безкоштовних сайтах.

"Раджу мало не щодня поширювати фото своїх робіт у "Однокласниках" та "ВКонтакті". Соціальні мережі інколи дають ще більше замовників, ніж розкручені сайти. Головне, охопити якомога більше людей", - зазначив Задніпровський.

Киянин Стас Туров більше двох років продає повітряні кульки та композиції них у підземному переході неподалік метро Політехнічний інститут. На вітрині - довгасті кульки, скручені у формі квітів і собак.

"Я не закінчував ніяких курсів. Навчився скручувати різні фігури із повітряних кульок за один день, - каже хлопець, він зареєстрований приватним підприємцем. - Спершу скрутив собачку, потім почав і квіти робити. Зараз на одну квітку витрачаю всього 25 секунд. Багато композицій придумаю сам. Наприклад, цю, - показує пару лебедів із кульок у рожевому серці. - Також придумав цього ведмедя із круглих куль".

Квітка із довгастих куль коштує 10 грн. Найдорожче продає композицію із кульок у вигляді ведмедя - за 200 грн.

За день на кульках заробляють по 100-140 грн. За місяць 3-4 тис. грн.

"Якщо є просунутий сайт й постійні замовники, то можна й 200 в день заробляти. Але у цій справі великі збитки - третина кульок, як правило, лопається. Половину не купують, так і пропадають", - розповів хлопець.

Зараз ви читаєте новину «Бізнес на повітряних кульках приносить 140 гривень на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути