Ексклюзиви
понеділок, 02 вересня 2024 10:00

АТБ приєднується до державної програми "Національний кешбек"
Подія

 

Компанія "АТБ-маркет", що керує найбільшою продуктовою торгівельною мережею "АТБ", долучається до експериментального проекту державної грошової допомоги покупцям товарів та послуг українського виробництва в рамках Всеукраїнської економічної платформи "Зроблено в Україні" - програми "Національний кешбек". Вона стартує для споживачів з 2 вересня у режимі бета-тестування.

В цій програмі компанія буде виступати як майданчик для надання можливості залучення до неї якомога більшої кількості покупців українських товарів, а також надаватиме всебічну комунікаційну підтримку про основні етапи її втілення.

Програма "Національний кешбек", що реалізується Міністерством економіки у співпраці з Міністерством цифрової трансформації, Національним банком і Кабінетом міністрів України шляхом надання електронної публічної послуги "Кешбек "Зроблено в Україні" , передбачає отримання людиною у разі купівлі українських товарів компенсацію 10% їх вартості. Максимальна сума, яку може отримати в якості кешбеку споживачі, - 3 тис грн в місяць. Вони фактично зараховуватимуться на карту покупця, що доєднався до проекту, в наступному місяці за суму покупки українських товарів з позначкою "Зроблено в Україні" в минулому місяці. Кешбек надаватиметься при купівлі товарів українського виробництва, окрім підакцизних, в тому числі ліків. Отримані таким чином кошти можна буде витратити у безготівковому форматі на: комуналку, медичні послуги, спорт, кіно тощо. Також можна буде задонатити на ЗСУ або купити військові облігації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "АТБ відкрили, значить - будемо жити!": як АТБ об'єднує та підтримує українців

Наразі формується відповідний ресурс для реєстрації у програмі виробників та товарів, на які поширюється кешбек madeinukraine.gov.ua. Їх перелік щоденно збільшується. За бажанням виробників та задля зручності покупців товари, які підпадають під дію проекту, будуть позначатися знаком "Зроблено в Україні". Також планується завантаження переліку товарів, що долучилися до проекту, в мобільний додаток "Дія" з можливістю в подальшому при скануванні товару визначити, включений він до проекту чи ні.

Визначено перелік банків-партнерів програми, де можна відкрити спеціальну банківську картку для зарахування кешбеку та надати доступ до своїх банківських карток, якими здійснюється розрахунок в торгових мережах. Спеціальні картки можна буде відкрити з 2 вересня через мобільні додатки та у відділеннях Ощадбанку, Приватбанку, Monobank, Sense Bank, банків ПУМБ, Глобус, Укргазбанк, Укрсиббанк, А-банк, Укрексімбанк.

Також відкрито цілодобовий урядовий контактний центр за номером 1545, де можна отримати відповіді на запитання стосовно програми.

Всю додаткову інформацію щодо реалізації державної програми "Національний кешбек" можна буде згодом отримати на спеціально створених інформаційних ресурсах, а також через інформаційні повідомлення у магазинах торговельної мережі.

Зараз ви читаєте новину «АТБ приєднується до державної програми "Національний кешбек"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути