вівторок, 22 жовтня 2013 09:32

Як заробляти від 2 тисяч на кавовому автоматі
6

Кавовий автомат
Фото: Фото: Олександр Гандзій
Кавовий автомат
Кавовий автомат
Кавовий автомат
Кавовий автомат

Автомати із розчинною кавою відходять в минуле, люди віддають перевагу натуральній, розповідає 26-річний Ярослав Володимирів з Чорткова на Тернопільщині. Він утримує кавові автомати вже протягом 3 років.

Термінали для приготування натуральної кави дорожчі на 5-6 тисяч гривень. Багато пропозицій з продажу таких автоматів є в інтернеті. Більшість, в тому числі й вживані, завозяться з Італії, переобладнуються під наші гроші і перепрошиваються. В Україні виробництвом займається лише одна фірма", - розповів Володимирів.

Підприємець вважає, що варто починати мінімум із 3-5 автоматів. За його словами, так менша ймовірність, що будуть збитки через невдале розташування.

"Охочі реєструються підприємцями із зазначенням у свідоцтві відповідного виду діяльності. Місце розташування автомата має бути не просто прохідним, а біля нього мають збиратись люди для очікування - вокзали, зупинки, поліклініки. На витратні матеріали - кава, шоколад, молоко, цукор, стаканчики, ложечки, затрати нестабільні і залежать від продаж. В середньому - 400 гривень. Кілограмової пачки кави вистачає на 80 порцій, а є автомати, які продають по 1 тисячі стаканчиків. За сам автомат доведеться викласти від 13 тисяч гривень", - зазначив хлопець.

Термінал, що продає каву, займає менше 1 кв. м. За цю площу треба платити від 200 грн на місяць.

"Рентабельність кавових автоматів - 100-200%. З одного автомата можна мати від 2 тисяч гривень прибутків. Головне щоб кава була якісна, бо якщо засиплеш якусь бурду, то її раз-другий спробують і більше брати не будуть," - радить підприємець.

Зараз ви читаєте новину «Як заробляти від 2 тисяч на кавовому автоматі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути