неділя, 01 листопада 2020 08:00

Жовтень на Донбасі: бойовики вбили двох морпіхів

З 26 липня на Донбасі триває перемир'я. Водночас нам відомо про загибель на фронті двох бійців морської піхоти та поранення ще чотирьох.

Весь жовтень проросійські окупанти, здійснювали поодинокі неприцільні постріли, які, за оцінкою штабу ООС, мають провокативну мету.

Найгучнішим став обстріл українських позицій у районі Водяного 30 жовтня. Саме у цьому бою загинули морські піхотинці. Також двоє бійців отримали поранення під час обстрілу під Донецьком.

30 жовтня

Опівночі противник, застосовуючи гранатомети, АГС та стрілецьку зброю, двічі відкривав прицільний вогонь по позиціях наших захисників неподалік поруч з селом Водяне під Маріуполем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зафіксовано 39 порушень "режиму тиші" на Донбасі - ОБСЄ

Загинув головний сержант взводу батальйону морської піхоти 30-річний Михайло ''Тихий'' Старостін та сержант Володимир Бондарюк, 27 років.

Старостін родом з села Новорайськ Бериславського району Херсонської області. На військовій службі у морській піхоті сержант служив з 2010 року. У 2014-му вийшов з незаконно окупованого Криму. Залишились мати, дружина і троє сестер.

Автор: 36 бригада морської піхоти
  Загиблі морпіхи 36 бригади
Загиблі морпіхи 36 бригади

Бондарюк родом з села Кам'яний міст Первомайського району Миколаївщини. Вдома у нього залишилась дружина, донька та батьки.

Весь вересень проросійські окупанти, час від часу, здійснюють поодинокі неприцільні постріли, які, за оцінкою штабу ООС, мають провокативну мету.

У бою загинув 49-річний Тарас Кубійович, боєць 14 бригади ім. князя Романа. Перебував на посту біля взводного опорного пункту "Барс" біля села Кримське Новоадарського району Луганщини. Загинув від кулі снайпера.

Зараз ви читаєте новину «Жовтень на Донбасі: бойовики вбили двох морпіхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути