неділя, 01 вересня 2019 17:48

Запахло смаженим: бойовики потікали із передових позицій

Запахло смаженим: бойовики потікали із передових позицій
Українські піхотинці без зброї прогнали бойовиків. Фото: ukrinform.ua

На Донбасі, неподалік Горлівки, українська піхота без застосування зброї змусила бойовиків залишити кілька своїх передових позицій та відійти в тил.

"Хороші новини прийшли з війни. У районі передмістя Горлівки наша піхота змусила бойовиків залишити кілька своїх передових позицій і відійти в тил. Причому змусили їх відійти без застосування зброї, щоб виконувати всі домовленості про перемир'я", - повідомив у Facebook волонтер Юрій Мисягін.

Чоловік зауважив, що доки тепло, "наша піхота посилено копає і потихеньку просувається вперед".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики блокують ремонт мосту в Станиці Луганській

"Вийшла ситуація, що раптово частина позицій бойовиків, несподівано для них, виявилася у напівкільці наших передових позицій. Відчуваючи, що зараз запахне смаженим, вони, прихопивши свою зброю, просто втекли в тил, залишивши свої укріплені позиції. Люблю піхоту. Трудівники полів", - пояснив Мисягін.

За минулу добу збройні формування РФ та її найманці 20 разів порушили режим тиші. Один український військовий отримав поранення середнього ступеня важкості. Бойовики стріляли із артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також з озброєння БПМ, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Зараз ви читаєте новину «Запахло смаженим: бойовики потікали із передових позицій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути