понеділок, 02 грудня 2019 09:46

Загиблі бійці ООС були офіцерами спецназу "Альфа"

Загиблі бійці ООС були офіцерами спецназу "Альфа"
Загиблі бійці спецназу "Альфа".Фото: freeradio.com.ua

1 грудня 2019 року при виконанні бойового завдання на Донбасі військовослужбовці загинули два офіцери спецназу "Альфа" Служби безпеки України. Відомо, що їхні імена Денис та Дмитро. Про це повідомив колишній боєць цього спецпідрозділу Роман Костенкоу себе в Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Є втрати: повідомили останні новини з Донбасу

"Я добре знав Дениса і Дмитра, ми разом пройшли через багато випробувань і виконали не мало завдань. Це були сильні, надійні та мужні воїни, висококваліфіковані професіонали, справжні офіцери і патріоти України. Спочивайте з миром, хлопці…", - пише підполковник Роман Костенко з позивним "Грім".

Костенко у своєму повідомленні додав, що загибель спецназівців СБУ - нагадування про те, що бійці "Альфи" - "це не маски-шоу на обшуках, це захисники Батьківщини, які щодня ризикують, а часто і жертвують своїми життями заради мирного неба над Україною ".

Розмінуванням на Донбасі займаються близько 600 саперів від урядових і неурядових організацій.

Зараз ви читаєте новину «Загиблі бійці ООС були офіцерами спецназу "Альфа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути