понеділок, 02 грудня 2019 07:29

Є втрати: повідомили останні новини з Донбасу

Є втрати: повідомили останні новини з Донбасу
1 грудні підірвалися 2 українців. Фото: freeradio.com.ua

1 грудня збройні формування РФ 7 разів порушили режим тиші. Стріляли із мінометів калібру 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ" окупанти здійснили 2 обстріли поблизу Новолуганського і Зайцевого. 5 ворожих обстрілів зафіксовали в районі угруповання "СХІД" неподалік Лебединського, Новогригорівки, Красногорівки, Павлополя, Широкиного", - повідомляють в штабі ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідка повідомила про масштабні втрати бойовиків

Крім того, 1 грудня, під час виконання бойового завдання, на невідомих вибухових пристроях підірвалися 2 українських військових. Вони отримали поранення несумісні з життям і померли на місці підриву.

З початку цієї доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає.

1 грудня на Донбасі під час виконання бойового завдання із нейтралізації диверсійно-розвідувальної групи російських окупантів загинуло двоє українських військових.

Диверсійно-розвідувальна група збройних формувань Російської Федерації здійснила спробу проникнення у тил позицій Об'єднаних сил. З метою перекриття шляхів висування та можливого відходу ворожих диверсантів командиром підрозділу, що виконує завдання на Донеччині, було застосовано черговий резерв

Зараз ви читаєте новину «Є втрати: повідомили останні новини з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути