неділя, 01 грудня 2019 21:31

На Донбасі загинуло двоє українських військових

На Донбасі загинуло двоє українських військових
Загинули військові на Донбасі. Фото: Укрінформ

1 грудня на Донбасі під час виконання бойового завдання із нейтралізації диверсійно-розвідувальної групи російських окупантів загинуло двоє українських військових.

Диверсійно-розвідувальна група збройних формувань Російської Федерації здійснила спробу проникнення у тил позицій Об'єднаних сил. З метою перекриття шляхів висування та можливого відходу ворожих диверсантів командиром підрозділу, що виконує завдання на Донеччині, було застосовано черговий резерв, повідомляє пресцентр операції Об'єднаних сил.

Під час виконання цього бойового завдання на невідомих вибухових пристроях підірвалися двоє українських військовослужбовців. Внаслідок вибухів наші воїни отримали поранення несумісні з життям і померли на місці підриву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усі КПВВ на Донбасі перейшли на новий графік роботи

Нагадаємо, розмінуванням на Донбасі займаються близько 600 саперів від урядових і неурядових організацій. Від центральних органів виконавчої влади до процесу залучено 44 групи розмінування чисельністю 202 особи.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинуло двоє українських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути