четвер, 21 жовтня 2021 07:52

Ворожі безпілотники й заборонене озброєння: бойовики зрешетили кулями українські позиції

Ворожі безпілотники й заборонене озброєння: бойовики зрешетили кулями українські позиції
Станом на 07:00 21 жовтня окупанти один раз порушили режим тиші. Фото: УНІАН

Упродовж минулої доби 20 жовтня російські найманці 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі.

Три рази бойовики застосували заборонене Мінськими домовленостями озброєння, повідомив пресцентр ООС у Facebook.

Біля Березового ворог обстріляв зі стрілецької зброї. Поблизу Красногорівки окупанти гатили з мінометів калібру 82 мм і 120 мм, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

В напрямку Золотого-4 найманці тричі здійснили обстріли, застосовуючи міномети калібру 120 мм, протитанковий ракетний комплекс, ручні протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

Українські позиції біля Новолуганського ворожі збройні формування три рази обстріляли з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

Неподалік Троїцького противник відкривав вогонь з мінометів калібру 82 мм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти понад 200 разів за добу зривали "тишу" на Донбасі

В бік Причепилівки бойовики вели обстріл зі стрілецької зброї. Біля Новотошківського вогонь відкривали з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

В районі населених пунктів Новоселівка Два та Верхньоторецьке ворог застосував безпілотні літальні апарати, за допомогою яких скинув ВОГ-25.

Також на Донеччині зафіксовано проліт ворожого безпілотного літального апарату. Імовірно, Орлан-10, з перетином лінії зіткнення.

"Станом на 07:00 21 жовтня з боку російсько-окупаційних військ зафіксували одне порушення режиму припинення вогню. У районі Луганського ворог вів вогонь зі стрілецької зброї. Наші захисники відкривали вогонь у відповідь, не застосовуючи заборонене Мінськими домовленостями озброєння", - ідеться в повідомленні.

20 жовтня від ворожого вогню поранення зазнав один український воїн. Він перебуває в лікувальному закладі. Стан його здоров'я – задовільний.

Зараз ви читаєте новину «Ворожі безпілотники й заборонене озброєння: бойовики зрешетили кулями українські позиції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути