четвер, 04 червня 2020 16:51

Встромила ніж у шию по руків'я: жінка намагалася вкоротити собі віку на очах у дітей

Встромила ніж у шию по руків'я: жінка намагалася вкоротити собі віку на очах у дітей
На Донеччині патрульні врятували самовбивцю. Фото: pixabay.com

Жінка намагалася скоїти суїцид на очах у власних дітей.

Як повідомляє пресслужба МВС України, подія сталась у Краматорську на Донеччині.

Виклик на вулицю Героїв Небесної сотні поліціянти отримали вночі від жінки у збудженому емоційному стані.

Екіпажі патрульних та роти ТОР одразу оперативно прибули на місце, однак жінка, яка викликала поліцію, дверей не відчиняла. Поговорити з нею вдалося лише через вікно.

"Проблеми в особистому житті" й "Прошу, допоможіть", — те, що вдалося почути від жінки. Також вона сказала, що в помешканні перебувають 16-річна донька та 4-річний син.

Якої саме допомоги вона потребує, жінка не говорила. Але з її розмови було зрозуміло, що вона вкрай знервована та справді перебуває в збудженому емоційному стані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аваков анонсував нову систему контролю за правоохоронцями

Патрульні близько 15 хвилин умовляли жінку відчинити двері, але в якийсь момент почули крик. Донька негайно кинулася відчиняти двері патрульним, бо побачила в руках матері ніж.

Коли інспектори роти ТОР зайшли в помешкання, жінка непритомною лежала на підлозі. Ніж по руків'я був у її шиї, вона стікала кров'ю.

Поки одні поліціянти заспокоювали дітей, інші надійно зафіксували голову жінки руками, знерухомили ніж за допомогою пов'язки та притиснули пальцями судину. Вдалося тимчасово зупинити кровотечу. Патрульні контролювали стан жінки до приїзду медиків.

Надалі лікарі шпиталізували постраждалу до лікарні, де її прооперували. Діти залишилися вдома з бабусею, яка приїхала, щойно дізналася про ситуацію.

Шевченківський районний суд міста Києва обрав запобіжний захід фігурантам і організатору справи про перестрілку в Броварах.

Зараз ви читаєте новину «Встромила ніж у шию по руків'я: жінка намагалася вкоротити собі віку на очах у дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути