неділя, 10 лютого 2019 19:22

Війна на Донбасі: військові повідомили останні новини

Війна на Донбасі: військові повідомили останні новини
На Донбасі бойовики тричі відкривали вогонь. Фото: HJK

На Донбасі впродовж дня бойовики тричі обстріляли українські позиції.

Терористи використали заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" окупанти обстріляли позиції українських військ: поблизу села Гнутове – з мінометів калібру 82 мм; поблизу міста Красногорівка – зі стрілецької зброї. У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наших захисників із великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї поблизу населеного пункту Світлодарськ", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі після обстрілу зник український військовий

Втрат серед українських військових немає.

"Підрозділи, що обороняються, у відповідь подавляли ворожий вогонь застосуванням чергових вогневих засобів. Втрати противника уточнюються", - додали у відомстві.

Вже цього року до Збройних Сил України надійдуть перші пускові установки вітчизняного ракетного комплексу "Вільха". Мова йде про щонайменше сотню ракет замовлених цього року.

Зараз ви читаєте новину «Війна на Донбасі: військові повідомили останні новини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути