неділя, 22 жовтня 2017 20:56

Український воїн розповів, за яких умов українські військові воюватимуть ще краще

 

Українські військові можуть воювати ще ефективніше та нести ще менші втрати.

Про це заявив комбат 5-го окремого батальйону Української добровольчої армії Владислав Литвин, більш відомий за позивним "Чорний".

За словами командира, українську армію можна зробити більше ефективною, якщо в боях братимуть участь навчені та мотивовані військові.

"Насправді, в умілих руках танчик – це страшна зброя. І його дуже важко підбити. Двометровий профіль танка, та ще й в русі, не дасть можливості потрапити в нього з того ж РПГ. Особливо якщо там не дурень сидить, а фахівець, який нормально пригнічує вогневі засоби", - розповів комбат "Чорний".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі зростають проукраїнські настрої

За його словами, найважливіше для військових не просто відкривати вогонь по ворогу, а ще й влучати в цілі. Для того, щоб військові операції були успішними і закінчувались без втрат, в них мають брати участь добре навчені та мотивовані бійці – наголосив комбат.

Впродовж неділі бойовики відкривали вогонь по українських військових не лише зі стрілецької зброї, але й з гранатометів.

Зараз ви читаєте новину «Український воїн розповів, за яких умов українські військові воюватимуть ще краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути