понеділок, 04 грудня 2017 16:29

Прихильник Плотницького виявився вбивцею та ґвалтівником

Прихильник Плотницького виявився вбивцею та ґвалтівником
Віталій Морозов - т.з. "депутат" ЛНР Фото: deniskazansky.com.ua

"Генпрокуратура" ЛНР визнала, що 2014 року бойовики зробили в Брянці "низку резонансних злочинів". Серед злочинців виявився "депутат народної ради" ЛНР Віталій Морозов - прихильник Ігоря Плотницького.

У ЛНР не уточнили, про які "резонансні злочини" йдеться, однак, за даними журналіста Дениса Казанського, "визволителів Донбасу" звинувачують у пограбуваннях, вбивствах і зґвалтуваннях.

"29 листопада в поліцію звернулася Оксана Курінна, 1981 р.н., жителька міста Брянки. У заяві вона повідомила, що в кінці липня 2014 року її незаконно затримали, а згодом зґвалтували і побили так звані співробітники військової комендатури міста Брянки. За цієї нформацією, в кінці липня 2014 року потерпіла була затримана співробітниками військової комендатури Брянка в парку імені Жовтневої революції міста і доставлена ​​в комендатуру.

Там, без всяких причин, її почали бити і ґвалтувати знайомі їй місцеві учасники "ополчення" Дмитро Антонов і Віталій Морозов. Пізніше до зґвалтування підключилися й інші співробітники військової комендатури в кількості приблизно 8-12 осіб. Через шоковий стан, Оксана не могла точно сказати, скільки людей знущались над нею.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий ватажок ЛНР похвалився, що тісно співпрацює з Сурковим

У приміщенні комендатури вона була до ранку наступного дня, після чого іі відпустили і попередили про те, що якщо вона щось комусь скаже, то її вб'ють і закопають у посадці", - написав журналіст.

За словами Казанського, ця справа розкрилася саме зараз, тому що під час путчу в ЛНР Морозов підтримав Плотницького і виступив проти Корнета.

Один з терористів зізнався, що бойовики на окупованому Донбасі не бажають воювати й займаються мародерством.

Зараз ви читаєте новину «Прихильник Плотницького виявився вбивцею та ґвалтівником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути