Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2017 07:50

Новий ватажок ЛНР похвалився, що тісно співпрацює з Сурковим

Новий ватажок ЛНР похвалився, що тісно співпрацює з Сурковим
Новий ватажок так званої "ЛНР" Леонід Пасічник підтвердив, що співпрацює з помічником президента РФ Владиславом Сурковим Фото: slovoidilo

Новий ватажок так званої ЛНР Леонід Пасічник підтвердив, що співпрацює з помічником президента РФ Владиславом Сурковим.

"У рамках роботи з реалізації Мінських угод, якими ми були і залишаємося прихильні, а також по ряду інших питань, ми тісно співпрацюємо з помічником Президента РФ Владиславом Юрійовичем Сурковим. Ми вдячні Росії за її послідовну позицію щодо мирного врегулювання конфлікту. Керівництво Росії на найвищому рівні приділяє цьому питанню велику увагу, зокрема, ми сподіваємося завершити обмін полоненими до кінця поточного року", - йдеться в заяві виконувача обов'язків ватажка ОРЛО Леоніда Пасічника на онлайн-ресурсі бойовиків "ОСІБ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики знову обстріляли фільтрувальну станцію

Пасічник заявив також, щоу нього особисто і всього "керівництва" ЛНР налагоджено конструктивну взаємодію з усіма російськими структурами, які надають гуманітарну допомогу "республіці".

Говорячи про події у Луганську в зв'язку зі зміною "керівництва" ЛНР Пасічник заявив, що "конфлікт між ФСБ, адміністрацією президента РФ і іншими російськими органами влади" вигаданий українськими ЗМІ.

24 листопада ватажок терористів ЛНР Ігор Плотницький написав заяву про "відставку" й поступився своїм місцем екс-генералові СБУ, фейковому "міністру держбезпеки" ЛНР Леоніду Пасічнику.

Зараз ви читаєте новину «Новий ватажок ЛНР похвалився, що тісно співпрацює з Сурковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути