субота, 16 лютого 2019 17:02

Стали відомі імена загиблого і поранених військових у Мар'їнці

Стали відомі імена загиблого і поранених військових у Мар'їнці
Фото: Reuters

Троє українських військових їхали в автомобілі "ГАЗ-66" у Мар'їнці, коли по них відкрили прицільний вогонь.

"Вчора об 11:00 у місті Мар'їнка ворог підступно відкрив вогонь з протитанкового ракетного комплексу по автомобілю "ГАЗ-66", - повідомив представник прес-центру ООС Олексій Жуганов.

"У результаті цього старшина Антон Примушко, сержант Денис Шаповалов та солдат Руслан Кондратюк були поранені. Їм одразу було надано невідкладну медичну допомогу. Поранення водія, Руслана Кондратюка, виявилися несумісними з життям. Життю інших поранених нічого не загрожує, вони проходять лікування у військовому госпіталі", - сказав він.

Також Жуганов повідомив, що особовий склад підрозділу, до якого їхала підбита ворогом машина, відразу відкрив адекватний вогонь у відповідь, знищивши ворожий ПТРК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель назвала ситуацію на Донбасі далекою від врегулювання

Зранку 15 лютого поблизу Попасної російсько-окупаційні війська застосували гранатомети. Також з гранатометів різних типів та зенітної установки ЗУ-23-2 ворог вів вогонь в районі н.п. Золоте-4. Окрім цього, українські оборонці населеного пункту Нижнє зафіксували розриви чотирьох ворожих мін калібру 82 мм. Противник вів обстріл з напрямку окупованої Сентянівки. Ще 8 мін калібру 82 мм ворог випустив після 11.20 по захисниках населеного пункту Золоте-1.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі імена загиблого і поранених військових у Мар'їнці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути