Ексклюзиви
пʼятниця, 23 жовтня 2020 08:05

Повідомили останні новини з передової

Повідомили останні новини з передової
Українські воїни не втрачають пильності та готові адекватно реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі минулої доби, 22 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано 5 порушень домовленостей про перемир'я.

Стрілецьку зброю російсько-окупаційні війська застосували поблизу Артема та двічі – неподалік Шумів. У районі Новолуганського стріляли з автоматичного станкового гранатомета. А поблизу Широкиного запускали безпілотник. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було. Засобами радіоелектронної боротьби Об'єднаних сил безпілотник противника було подавлено повідомили в штабі операції ООС.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Воїни ЗСУ всипали путінським бойовикам у відповідь на обстріли

Від початку поточної доби, 23 жовтня, у районах відповідальності українських підрозділів порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Безпілотник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявив 11 танків та 3 самоходні гаубиці. Російська військова техніка розташована на позиціях поблизу Новоселівки на окупованій Донеччині.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили останні новини з передової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути