четвер, 21 березня 2019 14:20

СБУ розколола зрадника - артилериста

СБУ розколола зрадника - артилериста
Зрадник вбивав українців впродовж 5 років, а зараз дає свідчення СБУ. Скріншот

У районі проведення операції Об'єднаних сил контррозвідка та військові затримали навідника-артилериста ЛНР.

Бойовиком виявився громадянин України, який з 2014-го до 2018 року активно співпрацював з росіянами з угруповання "Призрак", повідомляє прес-центр СБУ.

На допиті зрадник розповів, що 2014-го самостійно вступив до лав бойовиків, які відвезли його у російське місто Білгород на артпідготовку.

Терорист брав участь у боях під населеними пунктами Дебальцеве, Бахмутка, Нікішине, Біле, Комісарівка, Перевальськ та Зоринськ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краматорська сепаратистка отримала сповна за свої злочини

Йому оголосили підозру у вчиненні злочинів за статтею "Створення терористичної групи чи терористичної організації". Тепер перебуватиме під вартою 60 діб.

На допиті бойовик надає важливі свідчення щодо злочинів терористів проти мирного населення, військових ЗСУ та російську присутність на Донбасі.

На відео зняли десятки трун і свіжі могили російських найманців у Колпіно, що в Росії, які воювали в Сирії і на Донбасі.

"Місто Колпіно, СПБ, РФ. Привезли 10 іхтамнєтов - Сирія, Україна. Батьківщина тебе не кине синку!", - йдеться в підписі до ролика в Twitter.

Зараз ви читаєте новину «СБУ розколола зрадника - артилериста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути