пʼятниця, 23 грудня 2016 16:10

Савченко підбурювала українських військових миритися з бойовиками

Савченко підбурювала українських військових миритися з бойовиками

Надія Савченко агітувала українських бійців миритися з бойовиками ДНР і ЛНР.

Про це розповів виданню ONLINE.UA доброволець АТО, який охороняв депутата Савченко під час її візиту на Донбас восени 2016 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луганськ взяла російська армія - бойовик зробив публічне зізнання

"Перше питання, яке вона мені задала в машині, коли ми її везли, було про те, як я бачу Захарченка й Плотницького у Верховній Раді України. Я сказав, що не бачу їх у Раді. Я бачу їх або в тюрьмі, або застреленими", - зізнався солдат.

Савченко бурхливо відреагувала на слова свого охоронця. Вона закликала українських солдатів вирішувати питання окупованого Донбасу тільки шляхом мирних переговорів.

Народний депутат України Надія Савченко 7 грудня зустрічалася в Мінську з керівниками так званих Донецької й Луганської народних республік Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким. Після зустрічі вона порівняла терористів із героями Майдану, котрі боролися проти режиму Януковича й заявила, що поважає бойовиків ЛНР і ДНР.

Зараз ви читаєте новину «Савченко підбурювала українських військових миритися з бойовиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути