четвер, 22 грудня 2016 18:10

Савченко заявила, що поважає бойовиків

Савченко заявила, що поважає бойовиків

Надія Савченко в Німеччині заявила про свою повагу до бойовиків.

Про це у Facebook повідомила журналістка Наталя Фібріх.

"Побачила загнаних, змучених війною людей, які більше не хочуть воювати, розумних, тверезих, які заслуговують на мою повагу", - так Надія Савченко висловилася про ватажків невизнаних республік у Німеччині, де виступила в Музеї Берлінської стіни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Надія Савченко допомагає Кремлю більше, ніж полоненим українцям

Народний депутат України Надія Савченко 7 грудня зустрічалася в Мінську з керівниками так званих Донецької й Луганської народних республік Олександром Захарченком та Ігорем Плотницьким. Після зустрічі вона навіть порівняла терористів із героями Майдану, котрі боролися проти режиму Януковича.

Кілька днів тому український журналіст і письменник Євгеній Положій застеріг, що Савченко може нашкодити Україні своїми діями. Адже плітки про державну зраду та її зв'язок із терористами на руку ворогові. Однак письменник зауважив, що не може сказати особистої думки про Надію Савченко, адже ніколи не зустрічався з льотчицею.

Зараз ви читаєте новину «Савченко заявила, що поважає бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути