пʼятниця, 21 квітня 2017 13:21

Російських військових виявили на Донбасі
12

8 російський найманців виявили на Донбасі
Фото: informnapalm.org
Російський військових виявили на Донбасі
Процес бойової підготовки на одному з місцевих полігонів юргінскій гарнізону
Знімок з лісового табору російських окупантів
Перетворення з військовослужбовця ЗС РФ в бойовика
Автор: informnapalm.org
  Російський військових виявили на Донбасі
Російський військових виявили на Донбасі
Волонтери міжнародного розвідувального співтовариства InformNapalm встановили особи восьми військових злочинців зі складу мінометної батареї батальонно-тактичної групи 74-й ОМСБр Збройних сил Росії, які воювали на Донбасі.

"Нам доведеться визнати, що на сході України справді воюють колишні шахтарі - але не місцеві, як заявляє російська пропаганда, а кузбаські гірники з Росії, змушені шукати кращої долі в рядах російської армії", - йдеться у публікації InformNapalm.

74-а окрема мотострілецька бригада з Кемеровської області (в/ч 21005, м. Юрга) Центрального військового округу брала участь у бойових діях на Донбасі влітку - восени 2014 року. Потім - в Сирії. Пізніше окремі військовослужбовці 74-й ОМСБр були помічені в складі незаконних збройних формувань ДНР.

Автор: informnapalm.org
  8 російський найманців виявили на Донбасі
8 російський найманців виявили на Донбасі

Аналітики InformNapalm дослідили 8 російських військовослужбовців. Виявили кілька десятків фотографій під час боїв на території України, завдяки підписам і позначкам геолокацій. Найманці провели кілька відряджень в бойову зону на сході України. Постійно фіксували свої дії на фотографіях і хизувались в сомережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В боях загинула 15-річна дівчина-снайпер.

У військових частинах РФ на Донбасі продовжує знижуватися рівень морально-психологічного стану. Найманців зобов'язали здати по 5 тис. рублів (2,4 тис. грн) на ремонт запасного командного пункту.

Зараз ви читаєте новину «Російських військових виявили на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути