понеділок, 12 жовтня 2020 08:06

Путінські найманці обстрілюють позиції наших воїнів

Путінські найманці обстрілюють позиції наших воїнів
Українські воїни продовжують виконувати завдання за призначенням та готові миттєво реагувати на будь-які зміни оперативної обстановки. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Упродовж минулої доби, 11 жовтня, у районах відповідальності наших підрозділів зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ.

Поблизу Мар'їнки противник вів вогонь з ручного протитанкового гранатомета, а неподалік Майорська та Зайцевого – зі стрілецької зброї. Зі стрілецької зброї та автоматичного станкового гранатомета - поблизу Ломакиного, повідомили у штабі операції Об'єднаних сил.

Від початку поточної доби, 12 жовтня, противник здійснив кілька неприцільних пострілів з ручного протитанкового гранатомета та підствольного гранатомета в районі Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія привела свої війська на Донбасі в повну бойову готовність

"Ворожі постріли не становили загрози життю та здоров'ю наших воїнів, тому вогонь у відповідь вони не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських військовослужбовців немає", - сказано в повідомленні.

На інших ділянках по всій лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень досягнутих мирних домовленостей не зафіксовано.

В окупаційних військах на Донбасі розпочала роботу комісія генштабу збройних сил РФ. Мета роботи комісії - контроль проведення зборів зі складом 1-го та 2-го армійських корпусів.

Зараз ви читаєте новину «Путінські найманці обстрілюють позиції наших воїнів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути