вівторок, 06 жовтня 2020 14:30

Росія привела свої війська на Донбасі в повну бойову готовність

Росія привела свої війська на Донбасі в повну бойову готовність
Противник активізував заходи бойової підготовки із залученням максимальної кількості особового складу мотострілецьких, танкових, артилерійських підрозділів і підрозділів протиповітряної оборони. Фото: ООС

У рамках командно-штабних навчань на Донбасі російські окупаційні війська привели в повну бойову готовність.

Українська розвідка стверджує, що до навчань залучили максимальну кількість особового складу мотострілецьких, танкових, артилерійських підрозділів і підрозділів протиповітряної оборони, повідомив речник Міноборони Олександр Мотузяник.

"Командування ЗС РФ продовжує нарощувати боєздатність з'єднань і частин оперативного угруповання російсько-окупаційних військ. Так 5 жовтня цього року на єдиному оперативному фоні розпочато командно-штабні навчання з органами військового управління, частинами і підрозділами першого та другого армійських корпусів російсько-окупаційних військ, приведених у бойову готовність "Повна" (з навчання). На полігонах, у районах зосередження військ окупантів проводяться тренування і розгортання польових командних пунктів", - заявив речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видавання російських паспортів на Донбасі: Україна готує санкції

За його словами, противник активізував заходи бойової підготовки із залученням максимальної кількості особового складу мотострілецьких, танкових, артилерійських підрозділів і підрозділів протиповітряної оборони.

На Донбасі минулої доби, 5 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації. Поблизу Новолуганського противник відкрив вогонь із підствольного гранатомета, а неподалік Авдіївки застосував ручний протитанковий гранатомет.

Зараз ви читаєте новину «Росія привела свої війська на Донбасі в повну бойову готовність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути