вівторок, 06 жовтня 2020 08:02

Російські найманці стріляли з гранатометів. Наші – не відповідали

Російські найманці стріляли з гранатометів. Наші – не відповідали
Наші військовослужбовці продовжують виконувати визначені завдання. І напоготові дати відсіч у разі загрози їхньому життю чи здоров'ю. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі минулої доби, 5 жовтня, у районах відповідальності українських бригад зафіксовано 2 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Поблизу Новолуганського противник відкрив вогонь із підствольного гранатомета, а неподалік Авдіївки застосував ручний протитанковий гранатомет. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Луганщині новий підпал: чути вибухи, вогонь наблизився до електростанції

"В обох випадках ворожі постріли були неприцільними, тому українські військовослужбовці вогонь у відповідь не відкривали. Бойових втрат і поранень серед українських захисників не було", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 6 жовтня, на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

На Донбасі Спеціальна моніторінгова місія ОБСЄ зафіксувала за добу 24 порушеня режиму припинення вогню. 18 порушень режиму припинення вогню у Донецькій області зафіксовані в районі Авдіївки. У Луганській області СММ зафіксувала 6 вибухів поблизу Станиці Луганської.

Зараз ви читаєте новину «Російські найманці стріляли з гранатометів. Наші – не відповідали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути