понеділок, 28 вересня 2020 07:46

Перемир'я на Донбасі: окупанти гатили з гранатометів і кулеметів

Перемир'я на Донбасі: окупанти гатили з гранатометів і кулеметів
Підрозділи Об'єднаних сил дотримуються умов припинення вогню та перебувають напоготові до адекватного реагування на будь-які підступні та провокаційні дії противника. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

На Донбасі впродовж минулої доби, 27 вересня, на ділянках відповідальності українських підрозділів зафіксовано 4 порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Неподалік Опитного противник вів вогонь із гранатометів різних систем та великокаліберного кулемета. Зі стрілецької зброї - неподалік Шумів та двічі – поблизу населеного пункту Оріхове. Про це повідомили в штабі операції Об'єднаних сил.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі розмінували 12 ділянок, про які домовилася "нормандська четвірка"

"Унаслідок ворожих пострілів бойових втрат і поранень серед наших воїнів немає. Військовослужбовці Збройних Сил і рятувальники ДСНС ліквідували пожежі поблизу Новоолександрівки та Доломітного. Окрім того, локалізували осередок загоряння на ділянці розміром близько 10 гектарів неподалік населеного пункту Нижньотепле", - сказано в повідомленні.

Від початку поточної доби, 28 вересня, на усіх ділянках лінії розмежування спостерігається тиша. Порушень домовленостей, що вступили в дію 27липня, не зафіксовано.

Троє військових зі складу Об'єднаних сил отримали осколкові поранення різного ступеня важкості 26 вересня. Вони підірвались на невідомому вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Оріхове. Військових доправили до лікувального закладу і надали необхідну медичну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «Перемир'я на Донбасі: окупанти гатили з гранатометів і кулеметів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути