неділя, 27 вересня 2020 09:39

На Донбасі підірвалися українські воїни

На Донбасі підірвалися українські воїни
26 вересня троє військових підірвалися на вибухівці. ФОТО: mil.gov.ua

Три порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ задокументовано на Донбасі 26 вересня у смугах відповідальності українських бригад. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

Троє військових зі складу Об'єднаних сил отримали осколкові поранення різного ступеня важкості. Вони підірвались на невідомому вибуховому пристрої поблизу населеного пункту Оріхове. Військових доправили до лікувального закладу і надали необхідну медичну допомогу.

Вогневу активність бойовиків зі станкового автоматичного гранатомета зафіксовано неподалік Новолуганського, зі стрілецької зброї - біля Верхньоторецького. У нічний час поблизу Авдіївки окупанти провокували українських військових поодинокими пострілами зі стрілецької зброї та підствольного гранатомета. Бойових втрат і поранень унаслідок ворожих пострілів серед українських захисників немає.

Крім того, військовослужбовці Збройних Сил і рятувальники ДСНС ліквідували пожежу на ділянці розміром 5 гектарів неподалік Майорського.

Від початку поточної доби, 27 вересня, бойовики один раз порушили режим припинення вогню. в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік Опитного. В зафіксовані постріли зі станкового автоматичного гранатомета, великокаліберного кулемета та підствольного гранатомета.

У п'ятницю російсько-окупаційні війська двічі порушували перемир'я поблизу Авдіївки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупація Криму та агресія на Донбасі загрожують глобальній безпеці - Швеція зробила різку заяву в ООН

В середині вересня під час інженерних робіт поблизу Водяного на вибуховому пристрої підірвався український військовослужбовець.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі підірвалися українські воїни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути