четвер, 08 липня 2021 08:49

Окупанти засипали українців із мінометів і гранатометів - воїна зачепило осколками

Окупанти засипали українців із мінометів і гранатометів - воїна зачепило осколками
Окупанти 6 разів обстріляли українців. Фото: facebook.com/pressjfo.news

7 липня російсько-окупаційні війська шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. У результаті обстрілів один військовий зазнав осколкові поранення. Його доправили до лікарні, стан задовільний.

Того дня російські найманці цілили з автоматичних станкових, станкових протитанкових, ручних протитанкових гранатометів, мінометів 82-го і 120-го калібрів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Дісталося українським позиціям на Донеччині біля населених пунктів Піски Ясинуватського району, Старогнатівки Волноваського району, Авдіївки Покровського району. І на Луганщині поблизу Золотого-4 Сіверськодонецького району, Причепилівки Новоайдарського району, повідомляють в ООС.

На ворожі обстріли українські захисники починали вогонь у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі майже півтисячі порушень режиму тиші - місія ОБСЄ

Сьогодні зранку бойовики стріляли тричі поблизу Опитного й Невельського Ясинуватського району Донеччини й Новозванівки Попаснянського району Луганщини. Використали автоматичні станкові гранатомети, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та міномети 120-го калібру.

7 липня в селі Старі Кодаки на Дніпропетровщині поховали начальника медпункту механізованого батальйону 93-ї бригади "Холодний яр", капітана Юрія Письменного, відомого за позивним "Феофан". Від загинув 4 липня внаслідок обстрілу бойовиків українських позиції біля селища Гранітне на Донеччині. Чоловіку було 59 років.

Церемонію прощання розпочали в одному з храмів Дніпра й продовжили на Алеї Героїв. Віддати шану загиблому герою прийшли рідні, близькі, друзі, бойові товариші, представники командування, влади, духовенства й громадськості.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти засипали українців із мінометів і гранатометів - воїна зачепило осколками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути