середа, 08 лютого 2017 12:58

Нормандська четвірка може зустрітися наступного тижня

Нормандська четвірка може зустрітися наступного тижня

Нормандська четвірка може зустрітися для переговорів наступного тижня.

Про це заявив уповноважений уряду Німеччини з питань співробітництва з Росією Ґернот Ерлер. У рамках зустрічі "Великої двадцятки" у Бонні міністри закордонних справ України, Росії, Німеччини і Франції обговорять режим припинення вогню на Донбасі, повідомляє Deutsche Welle.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Меркель зробили скандальну заяву щодо Донбасу

"Мінські домовленості залишаються цілком прийнятними, проте, на жаль, бракує волі для їх виконання. Ситуація гнітюча. Бойові дії постійно спалахують з новою силою і завершуються взаємними звинуваченнями сторін", - каже Ерлер.

Ерлер також зазначив, що в Україні відчувають занепокоєння через невизначений курс Трампа і сподіваються на подовження санцкцій.

За весь період загострення поблизу Авдіївки Збройні сили України втратили 76 бійців. З них 10 загинули, решта дістали поранення або були травмовані.
Зараз ви читаєте новину «Нормандська четвірка може зустрітися наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути