понеділок, 07 травня 2018 14:56

Назвали ім'я загиблого на Донбасі 21-річного воїна

Назвали ім'я загиблого на Донбасі 21-річного воїна
На Донбасі загинув 21-річний боєць із Львівщини. Фото: 24tv.ua

В зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі 6 травня під час патрулювання в результаті потрапляння в засідку бойовиків загинув механік-водій БМП 24-ї окремої механізованої бригади Іван Сперелуп.

Він родом з села Ходорів Жидачівського району Львівської області, йдеться на сайті Ходорівської об'єднаної територіальної громади.

Бійцю виповнився 21 рік.

"Про час і дату поховання буде повідомлено пізніше", - говориться у повідомленні Ходорівської об'єднаної територіальної громади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські військові помстилися бойовикам за загибель товаришів

За інформацією прес-центру операції Об'єднаних сил, 6 травня під час патрулювання району оборони група військовослужбовців механізованого батальйону потрапила у засідку. На маршруті патруля був встановлений невідомий вибуховий пристрій. Бойові дії тривали по всій лінії зіткнення, противник 80 разів порушував Мінські домовленості.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я загиблого на Донбасі 21-річного воїна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути