вівторок, 28 вересня 2021 19:48

Назвали ім'я воїна, який загинув у неділю на Донбасі

Назвали ім'я воїна, який загинув у неділю на Донбасі
На Харківщині поховають українського воїна Віктора Молостового. Фото: ua.news

29 вересня на Харківщині прощатимуться з українським військовослужбовцем, старшим солдатом Віктором Молостовим.

Воїн загинув на Донбасі 26 вересня під час виконання бойового завдання. Про це повідомив голова Сахновщинської територіальної громади Володимир Суєцький, передає Суспільне.

Церемонія прощання відбудеться о 13:00 у селі Новоолександрівка Сахновщинської селищної ради. У військовослужбовця залишились дружина та двоє дітей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські позиції на Донбасі обстріляли з гранатометів

49-річний загиблий був командиром бойової машини 54 окремої механізованої бригади. Молостовий був мобілізований у 2015-2016. Після мобілізації чоловік уклав військовий контракт.

26 вересня збройні формування Росії шість разів порушили режим припинення вогню на Донбасі. Один військовий ЗСУ підірвався на невідомому ворожому пристрої і загинув. Ще один отримав вогнепальне осколкове поранення.

В цей день окупанти цілили лише по позиціїям ЗСУ поблизу населиних пунктів в Донецькій області.

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що зараз на тимчасово окупованих територіях Донецької та Луганської областей може бути до 2,5 тис. кадрових російських військових. Ці люди переважно курують бойовиків і повністю підконтрольні Москві. За його словами, вони також брали участь у так званих виборах в Думу.

Зараз ви читаєте новину «Назвали ім'я воїна, який загинув у неділю на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути