вівторок, 14 травня 2019 20:20

На Донбасі загинув військовий

На Донбасі загинув військовий
Під обстрілами загинув військовий. Фото: Reuters

У зоні бойових дій загинув один військовослужбовець, двоє отримали поранення.

Сьогодні на Донбасі окупанти п'ять разів порушили режим припинення вогню, повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил у Facebook.

Збройні формування Російської Федерації вели вогонь по позиціях українських підрозділів з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібрів 120 і 82 мм, великокаліберних кулеметів та снайперської зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна на Донбасі: повідомили останні новини з передової

"Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - наголошується у повідомленні.

До Головного військового клінічного шпиталю у Києві прибув борт із важкопораненими захисниками України. Бійцям необхідна термінова допомога.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинув військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути